Vi er et lite selskap, så maten er ikke laget i store mengder på en industriell måte, men i mindre kvanta av kokker.

Vi leverer catering fra mandag til fredag.

Bestillingskontoret er åpent mandag - fredag 08.00 - 16.00

Åpningstidene for kjøkkenet og transportavdelingen følger etterspørselen. For henvendelser angående avhenting og levering utenom bestillingskontorets åpningstider, kan Nordix Catering kontaktes på vakttelefonnummeret: 967 30 006.

Vennligst ha ordrenummeret klart. Nordixcatering er i utgangspunktet stengt på helligdager.

 

Hjelp med personal ?

 

Ordinær Prisliste; Gyldig fra 01.05.2024 til 30.04.2025

Grunnpriser

Prisene på bemanning av spesifiserte kategorier personell. Prisene gjelder minimumstid 5 timer pr. oppdrag. Prisene inkluderer alle sosiale avgifter, samt forsikring. Lovbestemt merverdiavgift kommer i tillegg.

 

                                                              KJØKKEN                                                                                       Pris pr. time                           

 

Oppvaskpersonal                                                                                398,-

Kjøkkenassistent ufaglært                                                               398,-

Juniorkokk                                                                                            419,-
Kokk                                                                                                       469,-
Souschef                                                                                                519,-
Kjøkkensjef                                                                                           625,-

MATSAL

Restaurantassistent/Runner/Barback Servitør                         389,-
Servitør a la carte                                                                               415,-
Bartender                                                                                             425,-

Barista                                                                                                   413,-

Hovmester                                                                                            516,-

Restaurantsjef                                                                                     621,-

 

 

Tillegg for ubekvem arbeidstid

- Kveld; mand-fred kl. 21:00-00:00                                                                                                               20% av timepris
- Helg; lørd kl. 14:00-00:00 og sønd kl. 06:00-00:00                                                                                  20% av timepris

- Natt; mellom kl. 00:00-06:00                                                                                                                      20% av timepris
- Røde dager; inkl. alle jul-, nyttår-, påske- og pinseaften faktureres 100% av timeprisen - Overtid; 50% av timepris etter 9 timer

 

Reiseerstatning

Når reisetiden er lenger enn 45 min fra Oslo sentralbanestasjon tilkommer reiseerstatning for den tiden som overgår 45 minutter. Erstatningen utgjør timepris jmf tabell ovenfor. Ved arbeidstid fullført etter at kollektiv transport slutter å gå for natten debiteres Kunden kostnaden for hjemreise etter avtale.

 

Avbestilling av 5 personer eller færre:
Om avbestilling skjer mindre enn 48 timer før skiftet starter belastes et avbestillingsgebyr

pålydende kr 650,-. Skjer avbestillingen mindre enn 24 timer før skiftet starter belastes minimum debiterbar tid. Ved påbegynt arbeid blir man belastet minimum debiterbar tid.

Avbestilling av 6 personer eller flere:
7 dager
72 timer innen skiftet starter: 50% av den bookede arbeidstiden 71 timer 24 timer: 75% av den bookede arbeidstiden
23 timer
passets start: 100% av den bookede arbeidstiden

Ved spesielle arrangementer kan særskilte bestemmelser rundt avbestilling og justering i tid og antall konsulenter avtales separat. Slike avtaler må gjøres skriftlig via e-post.

 

 

 

Kokk Timepris for kokk starter og slutter i Bennches gate 4

Servitørene må være til stede på arrangementet i minst 4 timer. Hvis servitøren skal bli etter at kokken har forlatt selskapet, må dette avtales på forhånd, og drosjen dekkes av kunden hvis det ikke er god tilgang til offentlig transport. Kjøkken Det forventes ikke mye av ditt kjøkken. Vanlig hjemmekomfyr, vask og benker.

Hvis du har begrenset kjøkkenplass, en sakte ovn eller noe annet du mener er bra å informere om, vennligst informer om dette. Fat Du kan varme opp dine egne fat hvis du har et varmeskap eller lignende. Hvis du ikke har varme plater, vil maten ikke holde seg varm like lenge etter at den er ferdig tilberedt. Sett fatene i ovnen på 70 grader, 30 minutter før kokken kommer.

Deretter tar kokken ut fatene og legger dem i en varmeboks. Husk å ordne dette på forhånd slik at vi tar med en varmeboks. Det kan legges til et reisetillegg hvis servitøren/kokken ikke kan komme til stedet med offentlig transport i Oslo.

Minimumsarbeidstiden er 5 timer i Oslo.

Utenfor Oslo Det kan legges til et reisetillegg hvis servitøren ikke lett kan komme til stedet med offentlig transport innen rimelig tid. Minimumsarbeidstiden utenfor Oslo er 7,5 timer.

ETABLERING

Vi ønsker å motta alle bestillinger så snart som mulig. Hvis nødvendig, kan enklere endringer og oppdateringer gjøres opp til selve bestillingsfristen. Vi svarer på alle bestillinger og henvendelser kontinuerlig. Hvis en innsendt bestilling eller forespørsel ikke blir besvart innen 24 timer, best kjøperen kontakte Nordix Catering igjen.

MINIMUM ANTALL

I utgangspunktet er våre menyer egnet for minimum 5 personer, og vi forbeholder oss retten til å kontakte og avbestille bestillingen hvis vi ikke har kapasitet til å levere til færre enn 5. I alle tilfeller prøver vi å levere så langt det er mulig, selv om bestillingen er mindre enn anbefalt. Dessert er et tilleggsprodukt, og vi forbeholder oss også retten til å avbestille en bestilling kun for dessert.

BESTILLINGSFRISTER OG ENDRINGSFRISTER

Ved bestilling av selskapsmenyer og større arrangementer med personell, oppfordrer vi kunden til å ta kontakt så snart som mulig. Senest én uke før arrangementet. Som en generell regel har våre spredte menyer en bestillingsfrist kl. 12.00 på arbeidsdagen før levering. 

 

AVBESTILLINGSFRISTER

Avbestilling og endring! Du kan avbestille og endre bestillingen din innen 5 dager før arrangementet uten noen form for kostnad. Når det er 5 dager igjen før levering, kan leveransen din ikke avbestilles, og du vil bli fakturert for det du har bestilt.

Merk! Dette gjelder uansett årsaken til avbestillingen. Vi forstår helt at dette er vanskelig for mange, men vi pådrar oss kostnader for innkjøp, planlegging og matlaging. Ved avbestilling etter fristen, men før kl. 16.00 dagen før den relevante leveringsdagen, faktureres 50% av totalbeløpet. Ved avbestilling etter kl. 16.00 dagen før den relevante leveringsdagen, eller på den relevante leveringsdagen, faktureres 100% av totalbeløpet.

AVBESTILLINGSFRISTER UTSTYR

Hvis utstyr avbestilles opp til 3 arbeidsdager før levering, faktureres 50% av utleiebeløpet for utstyret. Hvis utstyr avbestilles opp til 2 arbeidsdager før levering, faktureres 100% av utleiebeløpet for utstyret.

BESTILLINGSFRISTER PERSONELL

Ved avbestilling mindre enn 5 arbeidsdager før arrangementet/bestillingsdagen, faktureres kunden 40% av kostnaden for bestilte timer med personell. Ved avbestilling mindre enn 2 arbeidsdager før arrangementet/bestillingsdagen, faktureres kunden 100% av kostnaden for bestilte timer med personell.

PRISER OG MVA

Alle priser på nettsiden er uten merverdiavgift og eksklusive levering. Dette økes automatisk til 25% merverdiavgift ved bestilling av personell og/eller leieutstyr.

LEVERINGSSTEDER

Vi leverer til de fleste postnummer i Stor-Oslo, Bærum, Asker og Lillestrøm. Hvis du får melding om at vi ikke leverer til ditt postnummer, vennligst ta kontakt med oss, så vil vi se om vi kan løse dette. 

LEVERINGSKOSTNADER

Levering i Oslo hverdager 07.00-17.00 påløper NOK 375. Ved henting av brukt service og utstyr fra kunden, påløper en avgift på NOK 375. Din leveranse kan hentes, og utstyr kan returneres til Nordix Catering i Bennches Gate 4, 0172 uten leverings- eller hentingsavgift. Prisene for levering utenfor Oslo hverdager 07.00-17.00 er avhengig av avstand: Det legges til en kvelds/morgens/helgeavgift for levering i helgen og fra kl. 17.00-07.00 på hverdager.

 

RETUR

Informasjon om retur må avtales før levering gjennomføres. Ekstra reise utover det som er avtalt på forhånd, samt manglende og/eller skadet utstyr, legges til på den endelige fakturaen. Kjøperen har tre ulike alternativer for retur:

Alternativ 1:

Ingen retur Vår sjåfør tar med seg utstyret ved levering. Varm mat kan settes i ovnen på 80 grader.

Alternativ 2:

Returner selv Kjøperen kan returnere utstyret til vårt hovedkjøkken i Bennches Gate 4, 0172 Oslo. Alternativ 3:

Bestill henting (Tillegg for levering basert på avstand) Send en e-post angående henting til post@nordixcatering.no.

LEVERINGSTID OG FORSINKELSER

Vi leverer bestillingen innen avtalt leveringstid. Ved behov kan vi levere opptil én time tidligere. Forsinkelser forårsaket av unormale trafikksituasjoner, vanskelige værforhold eller feil/manglende leveringsadresse, telefonnummer osv. regnes som force majeure.

BETALING

Faktura

Du vil motta fakturaen din med posten etter at arrangementet er over. Forfallsdato er 14dager. Husk å oppgi før levering hvis fakturaen skal sendes til et selskap (organisasjonsnummer og navn på selskapet) eller en person annen enn deg som bestiller.

Betaling til selskaper skjer via faktura. En korrekt fakturaadresse med eventuelt referansenummer, kostnadssted eller annen merking må avklares før leveringen har funnet sted.

PERSONVERNUTTALELSE

Klikk her for å lese vår personve