Premium og Luxus sjømatbuffé

Sjømatbuffémeny

 

Forretter:

Røkelaksfat – Norsk røkelaks servert med kapers, rødløk, sitronbåter, og dill-sennepssaus.

Rekecocktail – Kalde reker servert med en syrlig cocktailsaus og sitron.

Krabbesalat – Ferskt krabbekjøtt med avokado, agurk og en sitrusvinaigrette.

Østers på halvt skall – Ferske norske østers servert med mignonettesaus og sitron.

Hummer bisque – Kremet hummer bisque garnert med friske urter og en kremdråpe.

 

Hovedretter:

Grillede hummerhaler – Hummerhaler grillet med hvitløkssmør, servert med sitronbåter.

Bakt torskeloin – Atlanterhavstorsk bakt med urter, hvitløk og olivenolje, servert med hvitvinsaus.

Kongekrabbeben – Dampede kongekrabbeben servert med smeltet smør og et utvalg av dippesaus.

Kamskjell i hvitvinssaus – Pannestekte kamskjell i en rik hvitvins- og hvitløksaus.

Sjømatpaella – Spansk-inspirert ris med en blanding av fersk sjømat, inkludert blåskjell, reker og blekksprut.

 

Tilbehør:

Asparges med hvitløkssmør

Urtebakte poteter

Villrispilaff

Blandet grønn salat – Med valgfri balsamico-vinaigrette eller kremet dressing.

Rustikt brød og smør – Et utvalg av håndverksbrød med urtesmør.

 

Desserter:

Sitronterte – En syrlig sitronterte med sprø bunn.

Fruktfat – Sesongens frukter vakkert anrettet.

Sjokoladefondant – Rik sjokoladekake med flytende kjerne, servert med vaniljeis.

Ostefat – Et utvalg av fine oster servert med kjeks, nøtter og tørket frukt

 

Premium Sjømatbuffé: 
Inkluderer 3 forretter, 3 hovedretter, 3 tilbehør og 2 desserter.

Pris: kr 1399,- per person eks. mva

 

Luxury Sjømatbuffé: 
Inkluderer 4 forretter, 4 hovedretter, 4 tilbehør og 3 desserter. 

Pris: kr 1999,- per person eks. mva