Premium og Luxus sjømatbuffé
Sjømatbuffémeny
Forretter:
Røkelaksfat – Norsk røkelaks servert med kapers, rødløk, sitronbåter, og dill-sennepssaus.
Rekecocktail – Kalde reker servert med en syrlig cocktailsaus og sitron.
Krabbesalat – Ferskt krabbekjøtt med avokado, agurk og en sitrusvinaigrette.
Østers på halvt skall – Ferske norske østers servert med mignonettesaus og sitron.
Hummer bisque – Kremet hummer bisque garnert med friske urter og en kremdråpe.
Hovedretter:
Grillede hummerhaler – Hummerhaler grillet med hvitløkssmør, servert med sitronbåter.
Bakt torskeloin – Atlanterhavstorsk bakt med urter, hvitløk og olivenolje, servert med hvitvinsaus.
Kongekrabbeben – Dampede kongekrabbeben servert med smeltet smør og et utvalg av dippesaus.
Kamskjell i hvitvinssaus – Pannestekte kamskjell i en rik hvitvins- og hvitløksaus.
Sjømatpaella – Spansk-inspirert ris med en blanding av fersk sjømat, inkludert blåskjell, reker og blekksprut.
Tilbehør:
Asparges med hvitløkssmør
Urtebakte poteter
Villrispilaff
Blandet grønn salat – Med valgfri balsamico-vinaigrette eller kremet dressing.
Rustikt brød og smør – Et utvalg av håndverksbrød med urtesmør.
Desserter:
Sitronterte – En syrlig sitronterte med sprø bunn.
Fruktfat – Sesongens frukter vakkert anrettet.
Sjokoladefondant – Rik sjokoladekake med flytende kjerne, servert med vaniljeis.
Ostefat – Et utvalg av fine oster servert med kjeks, nøtter og tørket frukt
Premium Sjømatbuffé:
Inkluderer 3 forretter, 3 hovedretter, 3 tilbehør og 2 desserter.
Pris: kr 1399,- per person eks. mva
Luxury Sjømatbuffé:
Inkluderer 4 forretter, 4 hovedretter, 4 tilbehør og 3 desserter.
Pris: kr 1999,- per person eks. mva

